Racing simulator

Bilar

Våra racingsimulatorer kan köpas som separata kompletta simulatorer eller som tillägg till våra Golf och Multisport simulatorer. Här kan du köra allt från ”vanliga” bilar till US muscle, supercars, GT, LeMans och till och med prototyper och go carts. Vad ditt intresse än är finns det alltid något som passar dig och vi kommer hela tiden med uppdateringar.

Läs mer här

Banor

Kör och tävla på över 60 olika banor inklusive ”closed circuits” och Point-to-point valfri tid på dagen och alla typer av väder.

Läs mer här

Karriär

Skapa din förare, välj en motorsport och skriv på ditt första kontrakt. Är du framgångsrik kommer du att erbjudas möjligheter från andra team, speciella inbjudningar och förmåner. Väx i din sport och vinn ett antal utmaningar och tävlingar med målet att bli inval i motorsportens Hall of Fame.

Läs mer här

Solo

För de som vill köra en mer strukturerad karriär kan välja detta i ”Career Mode” och för den som vill utmana omvärlden kan man göra det ”On Line” . I ett Community finns mängder av möjligheter att dela erfarenheter och att tävla med andra.

Läs mer här

On Line

Skapa dina egna publika eller privata Race weekends för träning, kvalificering , uppvärmning och tävling eller sök efter andra tävlingar och event över hela världen. Du kommer säkert att hitta utmaningar och andra som vill tävla.

Läs mer här

Nätverk av förare

I modulen Driver Network kan spelare koppla ihop sig för tävlingar och att dela med sig av sin Project CARS erfarenhet. Spara dina karriärsteg och dela med dig av dina framgångar. Bygg upp din kunskap inom olika motorsporter och nå framgång. Sedan är det dags att utmana sina vänner över hela världen olika tävlingar med massor av möjligheter.

Läs mer här