Support

Det är viktigt för oss att ha riktigt nöjda kunder. Lika viktigt som för våra användare såväl golfklubbar som golfhallar och de som köpt en simulator för hemmabruk. För oss är alla lika viktiga.

Vi erbjuder support och service via telefon, internet, e-post och personliga besök. Vi finns tillgängliga i princip alla dagar och nästan alla tider på dygnet.

Sports Coach är den enda tillverkaren i världen som erbjuder kostnadsfria programvaru-uppdateringar till sina golf- och multisportsimulatorer. Via internet får alla användare tillgång till de senaste uppdateringarna som enkelt kan laddas ner och installeras. Vid större uppdateringar meddelar vi också automatiskt våra användare att en ny uppdatering finns tillgänglig och vad den innehåller.

Vi finns tillgängliga för teknisk service och support och naturligtvis också för frågor och funderingar kring programvaror, uppdateringar och uppgraderingar av befintliga system.


Aktuella programuppdateringar

GPS Version 3,89 finns nu tillgänglig

Senaste version av programvaran för Sports Coach Golfsimulator är 3,89. Den har bl.a. förbättrad läsning av branta wedgeslag för simulatorer med de nya IR ljusen.